Londontips!

Just hemkommen efter en liten 3 dagars tur till London vill jag bara passa på att ge Dig lite tips om du är på väg dit före jul!


Ett besök på leksaksaffären Hamleys på Regentstreet är ett måste för dig som älskar leksaker! Flera våningar med allt man kan tänka sig till barn i alla åldrar och väldigt hjälpsam personal!

Shopping på Oxford Street och på Portobello Road i Notting Hill ska man absolut göra tycker jag (marknaden är endast öppen på lördagar!) den är ljuvlig!

Även Spitafield market i andra änden av London är värt ett besök tycker jag. Har du tid så ta en sväng även på Harrods som ligger tvärs över Hyde Park om du är vid Notting Hill, Knightsbridge Street heter gatan där Harrods ligger.

Den här gången hann vi med en turitsbuss och en sväng på Themsen, det är riktigt fint att åka med hela vägen uppför floden till Greenwich.

Musikal! Åh, gå och se en musikal! Jag har sett både We will rock you och Mamma mia, båda är riktigt bra! Tips: det finns alltid biljetter över eftersom de kör musikaler alla dagar utom söndagar, då kan du chansa och köpa den betydligt billigare än att beställa hemifrån.


En annan sak som jag anser tillhör Londonbesöket är att dricka Afternoon Tea. Det bästa finns i Kensington Palace (begränsade öppettider under vintern bara) men på Le Meredien Picadilly finns restaurangen Terrace längst upp i hotellet med en underbar loungedel där du kan avnjuta en riktig engelsk afternoon tea.

Det finns massor av goda teér att välja mellan och du kan välja olika storlekar (champagne afternoon tex...) Vi valde traditionell afternoon med 4 olika snittar samt 2 scones med corned clotted cream och sylt. Du lämnar restaurangen riktigt mätt så planera en sen middag ( afternoon tea serveras mellan 14-17.30) En light tea som denna kostar 18 pund (ca 198:-)Obs! Ingen klädkod här!På många andra ställen krävs det viss klädkod!